HOROR SCENA NA KONCERTU: Pevač skočio na ŽENU IZ PUBLIKE, ona ostala delimično PARALIZOVANA
Policija ilustracija, Foto: Printscreen/you Tube/ LiveNOW from FOX

ŠOK

HOROR SCENA NA KONCERTU: Pevač skočio na ŽENU IZ PUBLIKE, ona ostala delimično PARALIZOVANA

“Sredstva će se koristiti za medicinske troškove i sve što joj je potrebno da funkcioniše u životu zbog nesreće”, dodaje se.

Objavljeno:

Obožavateljka pank-roka pretrpela je “katastrofalnu povredu kičmene moždine” i ostala delimično paralizovana, nakon što je pevač benda skočio na nju na koncertu u Njujorku.

Bird Piše je operisana nakon incidenta 30. aprila na svirci australijskog benda “Trofi ajz” u “Mohavk plejsu” u Bafalu. Prema porodičnom prijatelju, vrat devojke je slomljen ali je od tada povratila osećaj u prstima, preneo je “Indipendent”.

Snimci na društvenim mrežama pokazuju bend kako svira, dok se distinktivno ružičasta kosa Pišeove vidi u centru prostorije, pre nego što je frontmen Džon Floreani skočio na gomilu da ga dočeka rukama – i, kako deluje, pravo na 24-godišnju devojku.

Porodični prijatelj Leo Volters Tehera, koji je bio na koncertu, rekao je da je “odmah” bilo jasno da nešto nije u redu.

- Njen vrat je definitivno bio slomljen i od danas ponovo ima osećaj u rukama i može da koristi svoje prste, ruke i ostalo – rekao je on za WKBW.

U saopštenju od “Trofi ajz”, podeljenom na stranici benda na društvenim mrežama, navodi se da su “zaista slomljeni” zbog incidenta u “Mohavk plejsu” koji ih je “sve potresao do srži”.

“Kao posledica tragičnog incidenta u noći 30 aprila, fan Trofi ajza je poveđen na našem koncertu u Bafalu u Njujorku. Odlučili smo da odmah prekinemo šou jer je Džon išao do bolnice sa porodicom”, navodi se.

Bend je dodao da se do sada, iz poštovanja prema porodici, nije oglašavao o incidentu, ali da sada “uz njihov blagoslov” može da kaže koliko su potreseni.

Kako navodi “Indipendent”, bend “Trofi ajz” je dao 5.000 dolara za povređenu obožavateljku na stranici GoFundMe, gde je ukupno sakupljeno preko 50.000 dolara. Na stranici se navodi da je “još prerano” za prognozu oporavka Pišeove, te da će ona po izlasku iz bolnice ići u ustanovu za rehabilitaciju.

“Sredstva će se koristiti za medicinske troškove i sve što joj je potrebno da funkcioniše u životu zbog nesreće”, dodaje se.

Generalni menadžer “Mohavk plejsa” je u saopštenju za WKBW rekao da je bacanje na publiku zabranjeno na tom mestu i da su znakovi postavljeni “svuda”, preneo je “Indipendent”.

Bonus video:

05:01

BRZE VESTI 12.05.2024.

(Espreso/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.